Sälja

Att sälja eller köpa en bostad är en stor affär och många gånger den största man gör i i sitt liv. Vår målsättning under hela affären är att ge våra kunder det lilla extra, personlig service och högt engagemang. Att få en mäklare som kan bygden och har en stärk lokal förankring ser vi som en viktig faktor för en lyckad affär.

Kontakta oss redan idag om ni går säljtankar på 0708-214301, så bestämmer vi ett oförpliktande möte där vi värderar fastigheten och ser lite närmare på försäljningsprocessen. 

Vi har en professionell fotograf (Robin Elmgren http://www.robinelmgren.se/) från Mölnlycke som vi har samarbetat med sedan många år tillbaka. Det är även Robin som gör vårt marknadsföringsmaterial och våra snygga visningsprospekt innan tryckeriet slutför jobbet.

Vi är helt fristående kan vi välja och vraka bland alla tjänster marknaden kan erbjuda. Vi skräddarsyr försäljningen efter kundens önskemål. Det kan vara hjälp med styling, hantverkstjänster, besiktning, dolda fel försäkring, energideklaration, flyttstäd m.m.

Marknadsföringen av bostaden sker på ledande internetsajter som Hemnet, Blocket, Bovision, Booli, facebook m.m.

Hindås-Mäklaren verkar för en levande landsbygd och vi använder lokala företag i förstahand.

Tack för att du tog dig tiden att läsa, och hoppas vi får möjligheten att visa upp hur vi gör för en lyckad bostadsaffär.

Med vänliga hälsningar
Richard Eggen
Registrerad Fastighetsmäklare
Ledamot Mäklarsamfundet


Mobil: 0708-214301

Epost: richard@hindasmaklaren.se